Verzorgt het proces van A tot Z


Huis ontwerpen

Wilt u graag een nieuw huis ontwerpen? GBA is gespecialiseerd in bouwtekeningen, bouwadvies en bouwbegeleiding. Wij bieden u de mogelijkheid om u vanaf het begin tot eind te adviseren en te ondersteunen in het bouwen van uw droom huis.

Elk bouwproject start met het ontwerpen. Het is tegenwoordig mogelijk om uw eigen huis te ontwerpen met verschillende softwareprogramma’s. Maar een ontwerp is nog geen goede bouwtekening. Goede bouwtekeningen zijn essentieel voor een goed eindresultaat. Het is dan ook zeer verstandig om een bouwtekening door deskundige te laten ontwerpen. Wij beschikken over zeer uitgebreid tekensoftware met eindeloos veel mogelijkheden.
Wij ontwerpen voor allerlei projecten:

  • nieuwbouw/verbouwing
  • technische ontwerpen
  • opnames van bestaande situaties
  • digitaliseren van bestaande ontwerpen/update maken

Uw droom huis bouwen

Wilt u graag direct van start gaan om uw droom huis te bouwen? Wij nodigen u graag uit om samen met ons de perfecte bouwtekening te ontwerpen. Daarna bieden wij u de mogelijkheid om een bouwberekening te maken zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij brengen via een correcte bouwcalculatie alle factoren in kaart zodat u zelf niet hoeft te rekenen. Als u verder nog ondersteuning of advies nodig heeft dan bieden wij u ook complete bouwbegeleiding aan.

GBA gaat verder dan alleen een huis ontwerpen. Wij zijn één coördinator voor de gehele bouw van uw droom huis.
Heeft u nog meer vragen over een bouwtekening? Of wilt graag advies op maat? Neem gerust contact met ons op.