Verzorgt het proces van A tot Z


Interieuradvies

Over Unique interieuradvies

Unique haalt het beste uit uw woning/bedrijf  naar voren! U kunt er op rekenen dat wij leuke ideeën, tips en adviezen hebben op het gebied van woning- en kantoorinrichting.

DSC00909             DSC00477         DSC00890

 

 

 

 

 

Oude situatie GBA kantoor te Dinther

 

IMG_6694           IMG_6686               IMG_6692

Nieuwe Situatie GBA Kantoor te Dinther

 

Unique is door mij opgericht in 2016. Toen ik door een aantal vrienden en kennissen gevraagd werd hen te helpen bij de styling van hun woning, de woningen stonden al een aantal jaren te koop, bleek dit zo’n groot succes te zijn dat ik besloten heb om van mijn hobby mijn beroep te maken.

Verkoop styling

Potentiële kopers zijn niet op zoek naar uw (t)huis, maar naar hun droomwoning.

 

Ontwerp van een woning te Dinther

IMG_1616 keuken   Scene keuken en woonkamer zonder platen en lampen

IMG_1619 huiskamer   Scene keuken en woonkamer zonder planten en lampen 4

Huidige situatie                   Nieuw ontwerp

IMG_1633 slaapkamer 2   Scene inloopkast

IMG_1634 slaapkamer 3   Scene grote slaapkamer 0.2

Huidige situatie                   Nieuw ontwerp

IMG_1629 gang   Scene Hal

IMG_1635 boven wc   Scene verdiepingstoilet

Huidige situatie                   Nieuw ontwerp

 

Scene begane grondvloer algemeen 0.1   Scene 2e verdieping algemeen

Scene verdieping algemeen 0.1   Scene begane grondvloer algemeen

Nieuw ontwerp

 

U gaat uw woning verkopen of uw woning staat al een tijdje te koop? Verkoopstyling Unique kan uw woning zo goed mogelijk beter presenteren, zodat uw woning zo snel mogelijk wordt verkocht. Voor het verkoop klaar maken van uw woning, of beter nog, voordat deze in de verkoop komt, is het belangrijk om de woning aantrekkelijk te maken voor een zo groot mogelijk publiek. Door slimme styling van het interieur, ook wel verkoopstyling genoemd, kunt u rekenen op een snellere verkoop en haalt u eruit wat erin zit! Het doel is naast een snellere verkoop ook een betere verkoopprijs te realiseren. De eerste indruk van uw woning is van doorslaggevend belang. En de eerste indruk begint tegenwoordig al op internet. Met één klik wordt er bepaald of uw woning wel of niet de moeite waard is om te gaan bekijken.

Interieuradviezen

U zoekt een sfeervol interieur dat past bij uw manier van leven. Unique helpt u daar graag bij, of het nu gaat om een frisse aanpak met aanwezige meubels of een volledige metamorfose. Dankzij het maken van de juiste keuzes binnen het enorme aanbod van kleuren en stijlen wordt uw huis uw “thuis”. Van een gezellige woonkamer tot een “eigen” kantoor met een representatieve uitstraling en een prettige werksfeer. Vertel ons uw wensen en budget en wij gaan dan vakkundig en enthousiast voor u aan de slag.

 

Werkwijze van Unique interieuradvies

Voorafgaand aan het adviesgesprek ontvangen wij graag plattegronden of schetsen van de betreffende ruimtes.

Uw woonwensen kunt u aangeven in een gratis oriënterend adviesgesprek. Spreken we af bij ons op kantoor, dan brengen jullie zoveel mogelijk relevante informatie mee (foto’s, tekeningen, plannen, moodboard ect.)

Kom ik bij jullie op locatie langs, dan heb ik meteen een idee van de situatie, stijl en omgeving.

Beide gesprekken zijn vrijblijvend. Voor de afspraak op locatie betalen jullie wel een bijdrage van ( € 50,-) Mogen wij jullie opdracht uitvoeren, dan rekenen wij deze bijdrage uiteraard niet.

Indien wenselijk kan daarna het interieuradvies met naslagwerk worden ondersteund. Er worden nieuwe foto’s, 2D-plattegronden of een 3D-visualisatie gemaakt van de betreffende ruimtes.

De nieuwe foto’s kunt u bij uw makelaar neerleggen, zodat deze de foto’s kan gebruiken voor internet en verkoopbrochures.

Gedurende de uitvoering van de aanpassingen zijn we uw vraagbaak en helpen u vooruit, indien er toch nog twijfelpunten zijn. U kunt op Unique rekenen.

Zodra het gehele interieuradvies is afgerond, is het soms wenselijk om extra hulp te krijgen bij de aanschaf van woonaccessoires. In dit geval is het mogelijk om samen met Unique op pad te gaan. Een andere mogelijkheid is om uw woning of kantoor door ons te laten decoreren.

Neem contact op!

Indien bovenstaande u aanspreekt ontvangen wij u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Een bouwproject op de planning staan? GBA helpt u graag met bouwbegeleiding, bouwtekeningen, bouwcalculatie (bouwberekening) en projectbeheer.

Bouwbegeleiding

Bouwadvies nodig? Of het nu om één of meerdere gebouwen gaat: een bouwadviseur inschakelen voor bouwbegeleiding biedt altijd veel voordelen.

Meer informatie…

Bouwcalculatie

Bouwen is rekenen. Voorkom verrassingen en vraag berekeningen aan. Hoe sterk is de constructie? En is de vorm die u voor ogen heeft wel mogelijk? En hoe zit het met het financiële aspect?

Meer informatie…

Project beheersing

Een goede voorbereiding is het halve werk! Dat geldt zeker voor een bouwproces.
Het projectmanagement van uw bouwproject uitbesteden? Dat is mogelijk!

 

 

 

Meer informatie…