Verzorgt het proces van A tot Z


Diensten

Bouwtekeningen nodig? Of een bouwberekening of bouwcalculatie? Ontdek de diensten van GBA. Van bouwbegeleiding tot compleet projectbeheer.

Van bouwtekeningen tot complete bouwbegeleiding

Een bouwproject op de planning staan? GBA helpt u graag met bouwbegeleiding, bouwtekeningen, bouwcalculatie (bouwberekening) en projectbeheer.

Bouwbegeleiding

Bouwbegeleiding

Complete ontzorging bij uw bouwproject? Of gewoon extra advies nodig? GBA Bouwbegeleiding & Advies biedt bouwbegeleiding op maat. Precies zoals u het wilt. Het voordeel? U heeft één onafhankelijk aanspreekpunt voor uw hele bouwproces. En de tijd om verder te gaan met uw core business.

Lees meer over bouwbegeleiding
Bouwtekeningen

Bouwtekeningen

Bouwtekeningen zijn dé weg naar een succesvol bouwproject. Het visualiseert niet alleen het eindresultaat, maar ook de haalbaarheid ervan. Maak uw bouwtekeningen zo uitgebreid als u zelf wilt. GBA maakt niet alleen 2D bouwtekeningen, maar ook 3D. Uiteraard is het allemaal digitaal, dus in elk stadium van het project aan te passen.

Lees meer over bouwtekeningen
Bouwcalculatie / bouwberekening

Bouwcalculatie - bouwberekening

Wie bouwt, rekent. Bouwcalculatie, ook wel bouwberekening, helpt u met het in kaart brengen van al het cijferwerk dat bij uw bouwproject komt kijken. Is alles financieel haalbaar? En hoe zit het met de constructie? GBA verzorgt elke bouwberekening en coördineert alles wat u nodig heeft bij het bouwproces.

Lees meer over bouwberekening
Project beheersing

Project beheersing

Onder projectbeheer verstaan wij alles wat betrekking heeft op kosten en planning binnen het bouwproces. Overzicht in uw bouwmanagement is enorm belangrijk. Daarom helpen wij u daar graag bij. Met projectbeheer verloopt uw project vlekkeloos. Voorkom verrassingen en leer meer over projectbeheer.

Lees meer over projectbeheer