Verzorgt het proces van A tot Z


Bouwconsultancy

Bouwconsultancy

GBA is gespecialiseerd in bouwconsultancy. Dus heeft u bouwadvies nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een bouwconsultant inschakelen voor bouwconsultancy biedt altijd veel voordelen, of het nu om één of meerdere gebouwen gaat. Vraagt u zich af waarom dit zoveel voordelen heeft? Een bouwconsultant zorgt ervoor dat u niet meer zelf overal aan moet denken, want dan vergeet je meestal nog wel is wat. Eén coördinator voor het hele gebouw met bouwadvies op maat.

Waarom GBA info?

Bij GBA krijgt u het bouwconsultancy dat u nodig heeft. U staat hierbij dan ook centraal, wij passen ons bouwkundig advies geheel aan uw wensen aan. Hierbij houden wij ons aan de punten: open en oprecht, oplettend en onafhankelijk. Doordat onze bouwconsultants onafhankelijk werken vinden wij altijd de juiste aannemers voor uw project. Niet alleen heeft u minder zorg met bouwconsultancy, het biedt nog meer voordelen;
Proces verloopt soepel
Kosten worden bespaard
Partijen weten wat ze kunnen verwachten
Een bouwconsultant is in te schakelen voor diverse onderdelen van het proces. Wij raden aan dit al bij het plannen te doen, op deze manier is het geven van bouwadvies nuttiger.

Toezicht en oplevering

Een van onze bouwconsultants komt tijdens de werkzaamheden het werk periodiek controleren op planning maar daarnaast natuurlijk ook bouwtechnisch. Wordt er gemaakt wat er afgesproken is, met de juiste materialen en op de juiste manier? Tijdens deze controles zal vooral worden gekeken naar zaken die bij oplevering niet meer zichtbaar zijn, denk hierbij aan; koudebruggen, opleggingen van lateien, toepassen van waterkerende lagen in constructies, et cetera. Het is dus een heel proces waarbij kennis en communicatie een essentiële rol spelen, GBA zorgt ervoor dat dit soepel verloopt.

Wij zijn bereid u te helpen, maar nu is de vraag wanneer u een bouwconsultant wilt. GBA nodigt u graag uit voor een adviesgesprek om al uw wensen te bespreken en de mogelijkheden hierbij. Neem hiervoor gerust contact met ons op.