Verzorgt het proces van A tot Z


Project beheersing

Hulp nodig bij de projectmanagement van uw bouw project? Laat de kostenbeheer en planning aan ons over. Wij helpen graag!

Projectmanagement in de bouw

Een goede voorbereiding is het halve werk! Dat geldt zeker voor een bouwproces.
Het projectmanagement van uw bouwproject uitbesteden? Dat is mogelijk! GBA neemt het kostenbeheer en de planning graag van u over. Bij elk bouwproject is het essentieel overzicht te hebben in het bouwmanagement. Daarom starten we al in de ontwerpfase van de bouw met het projectmanagement.

Renovatie kantoorpand Dordrecht

GBA: Expert in bouwmanagement

Bij bouwmanagement stellen we een programma van eisen op. Hieraan kan door GBA een budgettering toegevoegd worden, om duidelijk te maken of de huidige planning overeenkomt met het budget. Is dat het geval? Dan kan de rest van het bouwproject zorgeloos starten.

Start met de projectmanagement van uw bouw

Wilt u meer weten over bouwmanagement en hoe GBA het managen van projecten in de bouw precies aanpakt? Of wilt u direct een afspraak maken zodat we samen starten aan uw bouwproject? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Neem daarvoor contact met ons op.

Projectmanagement geeft inzicht

Wij besteden voorafgaand aan de aanbesteding en tijdens het proces overal intensief aandacht aan. Alleen zo wordt uw bouwproject een succes. Bij bouwmanagement bewaken wij:

  • Het projectbudget;
  • De tijdplanning;
  • De procedures;
  • De projectrisico’s
  • De voorschriften/regelgeving.

Wat kan GBA nog meer voor u betekenen?

Een bouwproject op de planning staan? GBA helpt u graag met bouwbegeleiding, bouwtekeningen, bouwcalculatie (bouwberekening) en projectbeheer.

Interieuradvies

Unique haalt het beste uit uw woning of bedrijfspand naar voren! U kunt er op rekenen dat wij leuke ideeën, tips en adviezen hebben op het gebied van woninginrichting.

Meer informatie…

Bouwtekeningen

Elk bouwproject begint met bouwtekeningen. Goede bouwtekeningen zijn essentieel voor een goed eindresultaat. Daarom is het slim, voordat u begint aan een project…

Meer informatie…

Bouwcalculatie

Bouwen is rekenen. Voorkom verrassingen en vraag berekeningen aan. Hoe sterk is de constructie? En is de vorm die u voor ogen heeft wel mogelijk? En hoe zit het met het financiële aspect?

Meer informatie…