Verzorgt het proces van A tot Z


Bouwconsultant

Bent u op zoek naar een bouwconsulant voor (ver)bouwingen of een renovatie van vastgoed? GBA Bouwbegeleiding & Advies heeft de kennis in huis om u hierbij te helpen.

Ons bedrijf is gericht op bouwbegeleiding. Onze bouwconsultant zorgt er voor dat u niet zelf overal aan moet denken. Door het inzetten van een bouwconsultant heeft u één aanpreekpunt met het juiste bouwadvies op maat.

Wij gaan voor resultaat en de beste oplevering. Dat staat vast. Maar er is één ding dat de medewerkers van ons bouwadviesbureau nog belangrijker vinden: u. Daarom werken wij al jaren volgens de 3 O’s:

  • Open en oprecht
  • Oplettend
  • Onafhankelijk

Begeleiding van A tot Z

Van ontwerp tot tekentafel tot uitvoering. Wij geven bouwadvies op maat. Het inzetten van een bouwconsultant bespaart u zelfs ook nog eens hoop tijd. Onze bouwconsultants hebben ervaring met o.a. de vergunningenprocedure, planning en vlotte afwikkeling van uw bouwproces, zowel groot als klein. Ondertussen kunt u gewoon doorgaan met uw dagelijkse activiteiten. Onze bouwconsultant doet de volledige bouwbegeleiding in overleg met de klant. Wij vinden het belangrijk om een samen met de klant een mooi eindresultaat te behalen.

Onafhankelijk bouwadviesbureau

Door de onafhankelijke manier van werken sluit elke keuze altijd aan bij uw visie. Het is tenslotte uw project. Meer weten over bouwbegeleiding? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.