Verzorgt het proces van A tot Z


Bouwtekeningen

Een bouwtekening laten maken? GBA tekent zowel 2D als 3D bouwtekeningen. Allemaal digitaal.

Een bouwtekening laten maken?

Elk bouwproject begint met bouwtekeningen. Goede tekeningen zijn essentieel voor een goed eindresultaat. Daarom is het slim, voordat u begint aan een project, altijd een tekening te laten maken. Het geeft niet alleen inzicht in hoe het eruit komt te zien, maar ook of het haalbaar is.

Renovatie kantoorpand Gorinchem

De voordelen van een digitale bouwtekening

GBA maakt bouwtekeningen precies zoals u dat wilt. Gaat u voor 2-dimensionaal? Of lijkt u een 3-dimensionale tekening handiger? We beschikken over tekensoftware met eindeloos veel mogelijkheden. Het voordeel van digitaal is dat het aanpassen altijd mogelijk is, in ieder stadium. We bieden daarom bouwtekeningen voor alle doeleinden:

Nieuwbouw / verbouwing
“As built” tekeningen
Opnames van bestaande situaties
Het up to date aanvullen en/of digitaliseren van bestaand tekenwerk

Precies zoals u het wilt

Wat voor bouwtekening wilt u laten maken? Ontwerptekeningen? Bestektekeningen? Of zijn werktekeningen een betere optie? GBA tekent wat u nodig heeft. Wilt u extra details? Zolang het programma het toelaat, is alles waar te maken.

Visualiseer uw plan

Nu al zin om uw plannen uitgewerkt te zien? Klaar voor de eerste stap in uw bouwproject? We nodigen u graag uit voor een gesprek, zodat we samen tot de perfecte tekening komen. Heeft u nog meer vragen over het laten maken van een bouwtekening? Neem ook dan contact met ons op.

Wat kan GBA nog meer voor u betekenen?

Een bouwproject op de planning staan? GBA helpt u graag met bouwbegeleiding, bouwtekeningen, bouwcalculatie (bouwberekening) en projectbeheer.

Bouwbegeleiding

Bouwadvies nodig? Of het nu om één of meerdere gebouwen gaat: een bouwadviseur inschakelen voor bouwbegeleiding biedt altijd veel voordelen.

Meer informatie…

Bouwcalculatie

Bouwen is rekenen. Voorkom verrassingen en vraag berekeningen aan. Hoe sterk is de constructie? En is de vorm die u voor ogen heeft wel mogelijk? En hoe zit het met het financiële aspect?

Meer informatie…

Project beheersing

Een goede voorbereiding is het halve werk! Dat geldt zeker voor een bouwproces.
Het projectmanagement van uw bouwproject uitbesteden? Dat is mogelijk!

Meer informatie…