Verzorgt het proces van A tot Z


Heeft u bouwbegeleiding en adviezen in omgeving Amsterdam nodig? GBA is een onafhankelijk bouwadviesbureau. Dé specialist in bouwbegeleiding en bouwmanagement!
Wij begeleiden uw bouwproject tot in de puntjes; uw idee uitvoeren tot en met de laatste nazorg. Dat zijn wij.

Waarom bouwbegeleiding?

Het is een groot voordeel om een bouwbegeleider en advies te hebben voor uw bouwproject. U bespaart namelijk in de kosten en uren. Het is ons doel om uw bouwproject met de juiste bouwbegeleiding zo soepel mogelijk af te ronden. Helemaal naar uw wens. Hier houden wij ons aan de 3 O’s:

  • Open en oprecht
  • Oplettend
  • Onafhankelijk

Daarnaast heeft u zeker weten één aanspreekpunt tijdens het gehele project, zodat er geen verwarring kan ontstaan.

Verder geeft bouwmanagement inzicht of de planning overeenkomt met het budget wat u heeft. Wanneer dat het geval is, kan het bouwproject zorgeloos van start gaan. Anders kijken wij graag nog eens met u naar uw wensen en geven wij daarop passend bouwadvies.

Bouwbegeleiding tijdens het project

Tijdens onze werkzaamheden zal één bouwbegeleider het gehele project controleren op de planning. Is er op de juiste manier gewerkt en is er met de juiste materialen gewerkt?
Het is een heel proces waarbij van alles komt kijken. Wij helpen u graag tijdens dit complexe proces!

Vraag nu nog voor uw bouwadvies!

Vraag vandaag nog uw bouwbegeleiding voor omgeving Amsterdam aan. Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek om onze werkzaamheden te bespreken en uw wensen in kaart te brengen.