Verzorgt het proces van A tot Z


Bouwcalculatie

Hulp nodig bij de bouwcalculatie van uw bouwproject? GBA neemt elke bouwberekening van u over. Ook sterkteberekeningen!

Het begint bij bouwcalculatie

Bouwen is rekenen. Voorkom verrassingen en vraag berekeningen aan. Hoe sterk is de constructie? En is de vorm die u voor ogen heeft wel mogelijk? En hoe zit het met het financiële aspect? Bouwcalculatie en sterkteberekeningen zijn de sleutel tot succes.

Bonusan Numansdorp

Bouwcalculatie bij GBA

GBA verzorgt het maken van elke bouwberekening. Van sterkteberekeningen tot andere bouwcalculaties: alles wat u nodig heeft bij het bouwproces coördineren wij. Zo hoeft u zelf niet te rekenen, maar heeft u toch alle factoren netjes in kaart gebracht via een bouwcalculatie. Hierdoor kan uiteindelijk gekozen worden voor een optimale realisatie in bijvoorbeeld een bouwteamverband.

Vraag een bouwberekening aan

Wilt u graag meer weten over onze visie op bouwcalculaties? En de functie van sterkteberekeningen? Of laat u graag meteen een bouwberekening maken voor uw bouwproject? We nodigen u in beide gevallen uit contact met ons op te nemen.

Ook bij elke bouwberekening: altijd één aanspreekpunt

Soms is een bouwberekening enorm ingewikkeld. Dan besteden we het uit, zodat u de beste berekeningen krijgt van een gespecialiseerd bedrijf. Wat dat verandert voor u? Niets. Altijd wordt de coördinatie tussen de collega bureaus en de architect, aannemer of een andere betrokken partij verzorgd door GBA. Wij houden u op de hoogte over de kosten en planning ervan.

Wat kan GBA nog meer voor u betekenen?

Een bouwproject op de planning staan? GBA helpt u graag met bouwbegeleiding, bouwtekeningen, bouwcalculatie (bouwberekening) en projectbeheer.

Bouwbegeleiding

Bouwadvies nodig? Of het nu om één of meerdere gebouwen gaat: een bouwadviseur inschakelen voor bouwbegeleiding biedt altijd veel voordelen.

Meer informatie…

Bouwtekeningen

Elk bouwproject begint met bouwtekeningen. Goede bouwtekeningen zijn essentieel voor een goed eindresultaat. Daarom is het slim, voordat u begint aan een project…

Meer informatie…

Project beheersing

Een goede voorbereiding is het halve werk! Dat geldt zeker voor een bouwproces.
Het projectmanagement van uw bouwproject uitbesteden? Dat is mogelijk!

Meer informatie…