Verzorgt het proces van A tot Z


Bouwbegeleiding

Bouwbegeleiding nodig bij uw bouwproject? Maak kennis met een bouwadviseur van GBA. Bouwadvies op maat.

Bouwbegeleiding bij een bouwproject? Ga voor een bouwadviseur

Bouwadvies nodig? Of het nu om één of meerdere gebouwen gaat: een bouwadviseur inschakelen voor bouwbegeleiding biedt altijd veel voordelen. Waarom? Bouwadviseurs zorgen ervoor dat u niet meer zelf aan alles hoeft te denken. Eén coördinator voor de hele bouw. Bouwadvies op maat.

Renovatie kantoorpand Dordrecht

Bouwbegeleiding van A tot Z

Van ontwerp tot tekentafel tot uitvoering: GBA Bouwbegeleiding & Advies geeft het bouwadvies dat u nodig heeft. En: een bouwadviseur bespaart tijd. Terwijl u doorgaat met uw core business, houden onze bouwadviseurs zich bezig met uw bouwproject. Wij verzorgen een optimale bouwbegeleiding voor, tijdens en na uw bouwactiviteiten. Altijd met u in beeld en op de voorgrond.

U staat centraal bij onze bouwadviseurs

Het voordeel daarvan? Doordat wij onafhankelijk werken, gaan wij altijd voor de aannemers die bij úw project passen. Een kleinschalige en integere manier van bouwbegeleiding dus. Zo krijgt u altijd precies wat u wilt, voor het budget dat u wilt. Uw situatie staat centraal. Daar passen we ons bouwadvies geheel op aan, en dit allemaal volgens de 3 O’s:

  • Open en oprecht
  • Oplettend
  • Onafhankelijk

Vraag vandaag nog om bouwadvies

Of wij u kunnen helpen bij uw bouwproject? Altijd! De vraag is alleen: wanneer wilt u daarmee beginnen? We nodigen u graag uit voor een adviesgesprek om onze werkzaamheden van start te laten gaan. Wilt u eerst meer informatie over bouwadvies/bouwbegeleiding van GBA? Neem dan contact met ons op.

Wat kan GBA nog meer voor u betekenen?

Een bouwproject op de planning staan? GBA helpt u graag met bouwbegeleiding, bouwtekeningen, bouwcalculatie (bouwberekening) en projectbeheer.

Bouwtekeningen

Elk bouwproject begint met bouwtekeningen. Goede bouwtekeningen zijn essentieel voor een goed eindresultaat. Daarom is het slim, voordat u begint aan een project…

Meer informatie…

Bouwcalculatie

Bouwen is rekenen. Voorkom verrassingen en vraag berekeningen aan. Hoe sterk is de constructie? En is de vorm die u voor ogen heeft wel mogelijk? En hoe zit het met het financiële aspect?

Meer informatie…

Project beheersing

Een goede voorbereiding is het halve werk! Dat geldt zeker voor een bouwproces.
Het projectmanagement van uw bouwproject uitbesteden? Dat is mogelijk!

Meer informatie…