Verzorgt het proces van A tot Z


Bouwbegeleider

Bouwbegeleider

GBA bouwbegeleiding geeft u bouwadvies wat u nodig heeft. Wij verzorgen een optimale bouwbegeleiding voor al uw bouwactiviteiten. Onze bouwbegeleiders werken onafhankelijk waardoor wij altijd de juiste aannemers bij uw project vinden.
Met de juiste begeleiding heeft u een zorg minder. Door een bouwbegeleider in te schakelen verloopt het proces soepel, worden kosten bespaard en weten partijen wat ze kunnen verwachten.
Bij GBA staat uw situatie centraal, wij passen ons bouwadvies geheel aan uw wensen aan. Hierbij houden wij ons aan een aantal punten:

  • open en oprecht
  • oplettend
  • onafhankelijk

Wanneer een bouwbegeleider?

Een bouwbegeleider kan ingeschakeld worden voor diverse onderdelen van het proces of natuurlijk voor de volledige bouwbegeleiding. Al bij het plannen is het zeer aan te raden om een bouwbegeleider in te schakelen. Door te bespreken wat de wensen zijn, te beoordelen of er tekenwerk en/of vergunningen nodig zijn en de werkzaamheden goed op papier te zetten, ontstaat er een duidelijke schema richting de aannemers.

Toezicht en oplevering

Tijdens de werkzaamheden zal één van onze bouwbegeleiders het werk periodiek controleren op planning, maar zeker bouwtechnisch. Is er gemaakt wat er is afgesproken, met de juiste materialen en op de juiste manier? Tijdens deze controles zal vooral worden gelet op zaken die bij oplevering niet meer zichtbaar zullen zijn. Denk hierbij aan koudebruggen, toepassen van waterkerende lagen in constructies, opleggingen van lateien, et cetera. Kortom een heel proces waarbij kennis en communicatie een essentiële rol spelen. GBA bouwadvies treedt graag op als uw bouwbegeleider tijdens dit complexe proces.

Vraag direct een bouwadvies aan

Wilt u graag bouwadvies van een deskundige bouwbegeleider? GBA nodigt u graag uit voor een adviesgesprek om al onze werkzaamheden te bespreken. Graag bespreken wij uw wensen. Neemt u gerust contact met ons op via 0413-293454 of mail naar g.b.a@home.nl.