Verzorgt het proces van A tot Z


Bouwadviseur

Bouwbegeleiding en adviezen nodig voor uw bouwproject? GBA is een onafhankelijk bouwadviesbureau met ervaren bouwadviseurs. Wij zijn dé specialist in bouwbegeleiding en advies! Wij begeleiden en voeren uw bouwproject uit tot in de puntjes; uw idee uitvoeren tot en met de laatste nazorg.

Of het nu gaat om één of meerdere gebouwen, het inschakelen van een bouwadviseur biedt altijd vele voordelen. Een bouwadviseur van GBA zorgt ervoor dat u niet meer zelf aan alles hoeft te denken. Wij geven het bouwadvies wat u nodig heeft. Terwijl u bezig bent met uw zaken, zorgen wij voor een optimale bouwbegeleiding voor, tijdens en na uw bouwactiviteiten.

Waarom een bouwadviseur?

Zoals al eerder werd genoemd, heeft het een groot voordeel om een bouwadviseur te hebben voor uw bouwproject. U bespaart namelijk in de kosten en uren. Ons doel is om uw bouwproject met de juiste begeleiding zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo krijgt u altijd precies wat u wilt. Dit allemaal doen wij volgens de 3 O’s:

  • Open en oprecht
  • Oplettend
  • Onafhankelijk

Daarnaast is de bouwbegeleider tevens het enige aanspreekpunt tijdens het gehele bouwproject, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Verder geven wij u inzicht in de planning en of alles natuurlijk overeenkomt met het budget wat u heeft. Zo kan het bouwproject zorgeloos van start gaan. Mocht dit niet zo zijn, kijken onze bouwadviseurs samen met u graag nog eens naar uw wensen en geven daarop passen bouwadvies.

Vandaag nog bouwbegeleiding

Wij helpen u graag met het realiseren van uw bouwproject! Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek voor uw wensen en om onze werkzaamheden zo snel mogelijk van start te laten gaan.

Voor informatie over bouwbegeleiding en dergelijk advies kunt u altijd contact opnemen met een van onze bouwadviseurs!